PÅ GRUND AV CORONA ERBJUDER VI NÄTBASERDE TJÄNSTER I STÖRRE UTSTÄCKNING ÄN TIDIGARE.                     RING ELLER MAILA SÅ BERÄTTAR VI MER!

Inredningsuppdrag

1195 kr/timmen
 

STUDIO gaselin börjar med ett förbehållslöst möte i kundsens bostad. På första mötet pratar man om omfattningen av uppdraget, och lyssnar på de tankar som kunden har. Vid detta möte samlar vi ihop så mycket information vi kan men lämnas inga konkreta förslag vid detta möte. Efter mötet lämnar vi en offert på uppdraget. Man kan anlita oss på enstaka timmar, men likväl på hela inredningsuppdrag.  
Behöver man därefter hjälp med upphandling av inredning så arbetar vi även med detta.
Kontakta oss så berättar vi mer! 

Konsultation/Inredningskonsultation

Fr. 2 495 kr

STUDIO gaselin konsulterar er gärna inför försäljningar av er bostad, men även när ni bara behöver nya uppslag och hjälp i er befintliga bostad. En inredningskonsultation är en mycket bra grund för att på bästa sätt optimera och lyfta bostaden. Tillsammans går man igenom rum för rum i bostaden där råd, tips och idéer ges. Efter besöket återknyter Studio gaselin med en lista på förslag så att kunden får en enkel manual inför det egna arbetet. 
Kontakta oss så berättar vi mer!

Styling

Fr. 7 595 kr

STUDIO gaselin kommer först ut och gör en konsultation i er bostad. Vid konsultationen går vi tillsammans igenom bostaden för att optimera den inför försäljningen. Vi återkopplar därefter med en skriftlig "to do" lista, där ni som säljare gör en del av förarbetet. Den dagen fotografering sker kommer vi och stylar färdigt er bostad. Kostnad för snittblommor och grönt tillkommer efter överenskommelse. Notera att större inredning så som möbler, mattor, belysning, tavlor mm aldrig ingår i en styling, men kan läggas till och prissätts då i en egen post. 
Kontakta oss så berättar vi mer!

Upphandling av Inredning

545 kr/timme
eller enligt offert.

STUDIO gaselin har under många år arbetat med upphandling av inredning i både små som stora proejkt. Efter mer än 25 år i branschen har djupa och goda kontakter etablerats med ett mycket stort urval leverantörer. 
Kontakta oss så berättar vi mer!

P.P Möte med kund eller leverantör

545 kr/timme

STUDIO Gaselin är ofta ute på plats mätning, bevakning, på plats möte med hantverkare och projektledning.
Studio gaselin hjälper även till med möblering och iordningställande av projekt och bostad.

Ring oss så berättar vi mer!

NOTERA FÖLJANDE:
Milersättning kan tillkomma vid körning utanför Malmö. Diskuteras vid offert.
Vid På Platsmöte börjar timarvodet vid avfärd från Studio Gaselins kontor, men returen debiteras ej. 

Mervärdesskatt är inkluderat i priserna