STUDIO gaselin
är en inredningsbyrå där vi som arbetar med projekten i företaget har mer än 20 års erfarenhet av inredningsuppdrag, projektledning och upphandling. Uppdragen på Studio gaselin sträcker sig från att inreda hem, restauranger och kontor till att göra visningslägenheter och att konsultera inför försäljning av bostäder! 

Inredning för oss, handlar om att skapa ett hem, en miljö, en mötesplats för kunden att vilja stanna i och återvända till. Vi hjälper till med delar av projekt eller hela inrednings processen. Vi öppnar ögon och kittlar tankar och presenterar en möjlighet för kunden att våga förverkliga sina tankar och drömmar. Vi kommer med förslag och idéer och väcker nya möjligheter och ger förutsättningar för att på bästa sätt, nyttja och utnyttja rum och ytor....allt utifrån kundens önskemål och smak. 

Konsultation handlar om att ge råd och förslag på hur man på bästa sätt framhäver ytor/rum och öppnar upp för flöde och trivsel i en bostad, restaurang eller på ett kontor. Studio Gaselin vägleder och coachar så att man samtidigt får riktlinjer och förståelse för vad inredning handlar om.
I en färsäljningsprocess av en bostad, så är det viktigt att framhäva bostaden och rummen så att presentationsmaterialet ökar intressenternas nyfikenhet, som tillslut ska leda till en affär.

När du anlitar STUDIO gaselin får du inredare med många års erfarenhet i inredning branchen. Våra medarbetare och hantverkare är välrenommerade och mycket professionella. Vi tar era tankar, utformar förslag och genomför projektet. Ett uppdrag kan handla om några timmars inredningshjälp till större mer omfattande inredningsprojekt. Men som sagt gör vi även inredningskonsultationer och konsultationer inför försljning av en bostad.
Vi arbetar även som upphandlare och kan därmed hjälpa till med upphandlingen i projektet. 

STUDIO Gaselin hjälper dig att gå från idé till verklighet!

Malin Lindau
började som 19 åring att arbeta på Blå Station, ett möbelproducerande företag i Åhus. Malins pappa, Börge Lindau som startade familjeföretaget 1986 var en känd formgivare som under många år formgivit möbler, lampor, glas mm för andra företag.

Malin har efter sin anställning på Blå Station, på ett eller annat sätt, alltid haft med familjeföretaget Blå Station att göra. Möbler och inredning i olika former blev Malins plattform.

Under 12 år i Stockholm arbetade Malin nästan uteslutande som inredare, projektledare och upphandlare. I huvudsak inredde Malin privata bostäder, Kontor, Restauranger men byggde även koncept. 

2010 startade Malin en lifestyle butik "gaselin" i centrala Malmö, med betoning på inredning och möbler. 2014 började Malin även arbeta med konsultationer och styling för mäklare och kort därefter öppnades Inredningsbyrån "STUDIO gaselin" i Slottstaden.