STUDIO gaselin
är en inredningsbyrå där vi som arbetar med projekten i företaget har mer än 20 års erfarenhet av inredningsuppdrag, projektledning och upphandling. Uppdragen på Studio gaselin sträcker sig från att inreda hem och kontor till att göra visningslägenheter konsultera och styla inför försäljning av bostäder! 

Inredning för oss, handlar om att skapa en miljö för kunden att trivas i, dit man vill återvända och där man vill stanna. Vi hjälper till med delar av eller hela inrednings processen. Vi öppnar ögon och får kunden att vilja skapa någonting nytt. Vi kommer med förslag och väcker nya tankar och ger förutsättningar för att på bästa sätt utifrån önskningar nyttja och utnyttja alla ytor.  

Konsultation och styling handlar om att på bästa sätt framhäva rummen i bostaden och skapa fina inrednings miljöer så att bilderna i presentatonsmaterialet lockar intressenternas nyfikenhet och till slut även önskar köpa bostaden.

När du anlitar STUDIO gaselin får du inredare med många års erfarenhet i inredning branchen. Våra medarbetare och hantverkare är välrenommerade och mycket professionella. Vi tar era tankar, utformar förslag och genomför projektet. Ett uppdrag kan handla om några timmars inredningshjälp till större mer omfattande inredningsprojekt. Men som sagt gör vi även inredningskonsultationer och stylingar. Vi arbetar även som upphandlare och kan därmed hjälpa till med upphandlingen i projektet. 

STUDIO Gaselin hjälper dig att gå från idé till verklighet!

Malin Lindau
började som 19 åring att arbeta på Blå Station, ett möbelproducerande företag i Åhus. Malins pappa, Börge Lindau som startade familjeföretaget 1986 var en känd formgivare som under många år formgivit möbler, lampor, glas mm för andra företag.

Malin har efter sin anställning på Blå Station, på ett eller annat sätt, alltid haft med familjeföretaget Blå Station att göra. Möbler och inredning i olika former blev Malins plattform.

Under 12 år i Stockholm arbetade Malin nästan uteslutande som inredare, projektledare och upphandlare. I huvudsak inredde Malin privata bostäder, Kontor, Restauranger men byggde även koncept. 

2010 startade Malin en lifestyle butik "gaselin" i centrala Malmö, med betoning på inredning och möbler. 2014 började Malin även arbeta med konsultationer och styling för mäklare och kort därefter öppnades Inredningsbyrån "STUDIO gaselin" i Slottstaden.